Educatieve activiteiten
Ik doe veel workshops animatie, kunst en nieuwe media. Ik geef les als docent Visualisatie (en Flash) op de Kunst Media en Technologie afdeling van het Deltion. Ook werk ik veel voor het LAB, theatergroep in Utrecht. Meet My Street is een andere club waar ik met veel plezier voor werk. En dan zijn er nog allerlei losse projecten....
mathijs en janneke stegink trouwerij geen inkijk graag van de boeketcameraVoor het Amsterdamse HipHopRoad een dreigbrieven project... sprak mbo-ers wel aan, lesje typografie ;-)
Op het Johan de Witt maakten we dit jaar een Monster trailer! Geen filmpje want de kinders wilden niet op het internet ;-) jammer!!!
mbo arnhem meet my street state of the image mathijs stegink Een pixillation animatie voor het toneelstuk Spinder van Het Lab (activiteit voor het luchtkasteel).
mbo arnhem meet my street state of the image mathijs stegink Pixillation filmpje van Meet my Street
meet my street arnhem state of the image mathijs stegink Nog een pixillation van Meet my Street
citroenen en limoenen animatie pixillation pixellation pixillation  mathijs stegink matthijs steegink steging En nog een... gemaakt tijdens MeetMyStreet
mathijs stegink kunstenlab deventer In het kunstenlab maakte ik een expo en met 800 leerlingen deze animatie, ong. de hele school ;-)